Activitats > Activitats d'Iniciació Muntanya > Montgrony

Activitats d'Iniciació Muntanya

13/05/2018

Montgrony

Una altra vegada, les seccions Familiar i Iniciació tornem a confabular amb nocturnitat per proposar-vos una sortida del tot especial, per gaudir d’una manera diferent de la natura.


Aquest diumenge, us proposem una sortida per visitar el Santuari de Montgrony... així elevem l’esperit, i seguidament, un passeig cap als cims que observen i aixopluguen el santuari des de fa un mil·leni, el Puig de la Coma Ermada, el Costa Pubilla, l’Emperadora... així elevem el cos.


Farem una volta d’uns 12 Km i escaig, i uns 900m de desnivell positiu, descobrint paisatges de llegenda, prenyats de bellesa i història.


La nostra proposta és que quedem diumenge a les 8:00 a la Plaça de la Vila, ens repartim en cotxes particulars i anem fins al Santuari de Montgrony. Està previst que caminem unes 5 hores, a ritme tranquil (900 metres de desnivell... ens demanarà ritme tranquil), gaudint de tresors i curiositats de la natura  (i la mà de l’home) que el camí ens anirà oferint. No cal que porteu esmorzar, el posarem nosaltres. Dinarem durant l’excursió, per no patir per l’hora.


Us esperem diumenge, penseu a portar dinar, aigua, bon calçat i roba d'abric, impermeable i crema solar (digueu-me cagadubtes) i sobretot...


No us oblideu de venir carregats de bona energia i moltes ganes de deixar-vos embruixar pel paisatge.