Activitats > Activitats de Sortides Familiars > Estanys de la Pera

Activitats de Sortides Familiars

01/07/2018

Estanys de la Pera

Ens tornem a trobar.


Aquesta vegada us proposem un passeig diumenger total, vaja, que no és ni passeig... encara no haurem tret un peu del cotxe que ja haurem arribat. Farem un a volta d’uns 6 Km i uns 300 metres i escaig de desnivell positiu, per anar a gaudir de la fresqueta, la natura i el paisatge als Estanys de la Péra, al municipi d’Arànser a la Cerdanya. La volta transcorre entre pista forestal i corriol, per dins de bosc i prats, resseguint un riuet de muntanya que ens animarà el camí amb el so de les seves aigües.


Quedem a la plaça de la Vila, diumenge 1 de Juliol a les 8:00 del matí, ens repartirem als cotxes i anirem tots junts fins Arànser, d’allà cap a l’estació d’esquí nòrdic, i a partir de l’estació, per pista forestal, fins l’àrea de Pollineres on deixarem el cotxe. Després de la passejada, dinarem a la mateixa àrea de Pollineres, doncs es tracta d’una zona Pic-nic força gran i concorreguda.


Com a totes les nostres sortides, nosaltres portarem l’esmorzar per a tots. La idea és quedar-nos a dinar i fer panxing per allà, i anar baixant tranquil·lament havent dinar. Us recomanem portar calçat còmode (corriol i pista rocallosa en alguns punts), protector solar i capalina/impermeable (oxímoron del dia, però cal ser previnguts), roba còmoda per caminar i alguna peça una mica d’abric, doncs estarem a una mica més de 2000m i si es gira aire, sol ser fresquet.


Res més. Us esperem, plens de ganes de sentir i gaudir del paisatge, els sons i les olors de la muntanya.