Activitats > Activitats de Sortides Familiars > SALT DEL ROURE

Activitats de Sortides Familiars

17/03/2019

SALT DEL ROURE

Bentrobats!!


Aquest diumenge, dia 17, us proposem una sortida per anar a descobrir el Salt del Roure, amagat a les profunditats de la vall entre el massís del Puigsacalm i la Serra de Llancers.


Anirem en cotxe fins al poble de Joanetes, a l’entrada de la Vall d’en Bas, a una hora de Sallent, on deixarem els cotxes i començarem l’excursió.  Serà una sortida d’uns 13,5Km i 775m de desnivell positiu, no és un passeig, d’acord, però anirem sempre a ritme pausat (però sense aturar-nos a buscar bolets, que se’ns farà de nit).  Paisatges espectaculars, amb el monumental Puigsacalm observant-nos en tot moment, i vegetació exuberant (si aquesta setmana la pluja toca una mica la zona, com està previst).


Recorregut sense cap requeriment tècnic, però que us demanarà una mínima capacitat física. Caminar 13 Km no és cap heroïcitat, per nens menys, doncs ells recuperen molt mes ràpid que els adults. Desnivell positiu de 775m és un desnivell respectable, però que amb paciència, coca, xocolata i aigua podeu fer perfectament si no teniu cap lesió o dificultat física i si esteu mínimament en forma.


Així doncs, diumenge a les 8:00 del matí, allà on l’allargassada ombra del pare Claret es troba amb les impassibles pedres de l’Església…  a la cantonada de l’església, vaja… allà ens trobarem, omplirem cotxes i anirem a pasturar junts.


Sobretot, no oblideu de portar roba còmoda, calçat adequat, bastons, aigua, ganes de gaudir de la natura i el vostre millor somriure. L’esmorzar el posem nosaltres.


És important que ens aviseu, al local del FAES, cada dia de 19:00 a 21:00 fins divendres 15, o per whatts al 618900138 (David), deixant un nom, un telèfon de contacte i el nombre d’acompanyants (això és només per no marxar sense ningú, i per quantificar coca, xocolata i sucs).


Com fem sempre, aquesta sortida serà gratuïta per als socis, i pels no socis, 5€ els adults i 2€ els menors de 14anys, que haureu de pagar, o bé al FAES quan aneu a inscriure-us, o bé el mateix diumenge al David. Per aquells que aneu “de paquet” en un cotxe, (per socis i no socis igual) acostumem a col·laborar amb el cost del transport, amb el conductor que us porti. En aquest cas serà:


[77,9Km(anada)+77,9Km(tornada)]x0,2€/Km=31,16€ (cost a repartir entre TOTS els ocupants del cotxe)


Conductor + 1 acompanyant = 15,5€ (a pagar al conductor)


Conductor + 2 acompanyants = 10,5€


Conductor + 3 acompanyants = 8€


Conductor + 4 acompanyants = 6€