Activitats > Activitats de Sortides Familiars > AGULLES DE MONTSERRAT

Activitats de Sortides Familiars

16/06/2019

AGULLES DE MONTSERRAT

Caminaires!!


Aquest diumenge us proposem elevar l’esperit.


Ens trobarem allà on l’estàtua del pare Claret sembla que no mira però on el campanar no ens treu cap dels seus ulls de sobre (cantonada de l’església amb plaça dels arbres), per anar a fer una fantàstica matinal que reverbera bellesa, màgia i forces tel·lúriques. Visitarem els paratges màgics on Montserrat estira els seus dits per intentar tocar el cel, la fortalesa de roca que  il·lumina la catalana terra, sota l’atenta mirada de gegantins frares encantats.


Anirem fins a Can Massana (35 min. En cotxe, aprox), i farem una volta molt fàcil i típica, passant pel pas de la Portella (grimpada força fàcil amb un mínim de forma física), pel refugi Vicenç Barbé, passarem pel pas del Príncep, la font de l’esllavissada i pel Coll de Port (o Porc... encara no n’he tret l’aigua clara, així que trieu el que mes us abelleixi). De tornada passarem sota els Frares encantats, la Cadireta i opcionalment podem pujar a la Foradada(altra grimpada, molt fàcil si s’està amb un mínim de bona forma física). Ens desviarem per visitar Sant Pau Vell, asseure’ns una estona  i després d’unes 3 hores i mitja d’excursió, tornarem cap a casa amb els pulmons plens d’oxigen, els ulls plens de bellesa i les ànimes inflades de màgia.


Recorregut d’uns 9Km, molt fàcil però cal una mínima forma física, i uns 350-390m de desnivell positiu.


És important que ens aviseu, al local del FAES, cada dia de 19:00 a 21:00 fins divendres 14, o per whatts al 618900138 (David), deixant un nom, un telèfon de contacte i el nombre d’acompanyants (això és només per no marxar sense ningú, i per quantificar coca, xocolata i sucs). Com fem sempre, aquesta sortida serà gratuïta per als socis, i pels no socis, 5€ els adults i 2€ els menors de 14anys, que haureu de pagar, o bé al FAES quan aneu a inscriure-us, o bé el mateix diumenge al David.


Per aquells que aneu “de paquet” en un cotxe, (per socis i no socis igual) acostumem a col·laborar amb el cost del transport, amb el conductor que us porti. En aquest cas serà:


[35Km(anada) + 35Km(tornada)] x0,2€/Km = 14€ + 4 (parking Can Massana)= 18€


(cost a repartir entre TOTS els ocupants del cotxe)


Conductor + 1 acompanyant = 9€ (a pagar al conductor)


Conductor + 2 acompanyants = 6€


Conductor + 3 acompanyants = 5€


Conductor + 4 acompanyants = 4€