Activitats > Activitats d'Iniciació Muntanya > EL CATLLARÀS

Activitats d'Iniciació Muntanya

19/11/2017

EL CATLLARÀS

Aquesta vegada, la secció Familiar i la secció d’Iniciació tornen a unir forces per gaudir d’una manera diferent de la natura.


Aquest diumenge dia 19 de novembre, us proposem una sortida de descoberta de la Serra del Catllaràs, tan propera, tan misteriosa, tan desconeguda. Farem una volta d’uns 12 Km i uns 650m de desnivell positiu, resseguint els racons  més emblemàtics, com el Mirador de la Lluna, el Joc de la Pilota, el Prat del Gespador, racons de natura espectacular així com racons d’història oblidada, les diverses mines i les restes de la seva indústria, el refugi de Gaudí...


La nostra proposta és que quedem diumenge a les 8:00 a la Plaça de la Vila, ens repartim en cotxes particulars i anem fins el Santuari de Falgars. Haurem de fer un tros de pista, així que recomanem que els cotxes especialment baixos es quedin a casa. Està previst que caminem unes 4-5 hores, a ritme tranquil, gaudint dels tresors que la natura ens anirà desvetllant pel camí. No cal que porteu esmorzar, el posarem nosaltres. Hi ha la proposta de dinar durant la volta d’aquí que haguem previst tornar a les 16:00.


Us esperem diumenge, penseu a portar dinar, aigua, bon calçat i roba d'abric i sobretot, no us oblideu de venir carregats de bona energia i moltes ganes de deixar-vos embruixar pel Catllaràs.