La verticalitat és la nostra passió i compartir-la la nostra dèria

No importa si estem escalant, fent alpinisme, esquí de muntanya, espeleo o barrancs, la qüestió és estar a més de 45 graus! La Secció Vertical neix el 2012 amb ganes d'aglutinar aquestes modalitats que caminen paral.leles a l'esperit excursionista del nostre centre i a les persones que els agrada gaudir-les. Energia per seguir endavant amb l'associacionisme a la nostra vila i avançar compartint experiències a la muntanya.

La Secció Vertical som persones amb una mateixa dèria i molta empenta, som el punt de trobada i el punt de partida de moltes activitats, som la idea de fer arribar les modalitats verticals a tothom que ho vulgui gaudir amb nosaltres i som els què hem apostat, apostem i seguirem apostant fort pel nou rocòdrom de la Turbina de Sallent gràcies al FAES i a l'Ajuntament de la nostra vila que també han cregut en el projecte.

Encara dubtes? Vine!!

"Qui sent la muntanya no necessita explicacions i mentre existeixin parets, agulles i arestes, hi haurà qui les escali, disfrutant del que fa, encara que no entengui exactament el perquè."

Josep Manel Anglada
Alpinista Català